Публікації

Показано дописи з вересень, 2024
Зображення
  Знати і дотримуватися правил дорожнього руху повинна кожна дитина ще до того, як вона самостійне вийде на вулицю - це допоможе їй безпечно ходити вулицями і дорогами наших міст і сіл, а водіїв автотранспорту позбавити багатьох неприємностей. Запам'ятай ці правила дорожнього руху. Під таким гаслом пройшли виховні заходи в рамках місячника безпечного руху для учнів 4 - Б класу
Зображення
  Кожен із спортсменів мріє стати олімпійським чемпіоном! А чому? Що таке Олімпіада? Звідки вона з'явилася? Все це…та багато чого цікавого  дізналися учні 4 - Б класу під час проведення заходів, присвячених Дню фізичної культури та спорту, Олімпійського тижня.  
Зображення
  В наш неспокійний час важливо піклуватися про свою безпеку. Учні 4 - Б повторюють правила поводження під час повітряної тривоги.
Зображення
  4-Б святкує День Знань! Доброго ранку, любі діти, шановні батьки! Вітаю з Днем Знань! 1 вересня – це новий старт, нові цілі та нові вершини. Бажаю вам йти вперед з упевненістю і натхненням, знаходити вірних друзів і підтримку вчителів, відкривати для себе безмежні горизонти знань. Нехай ваш шлях до знань буде цікавим, повним пригод і перемог!